Udlejning til fest eller møde

I Aarsdalehuset kan man leje lokaler til fest, møder og arrangementer. Lokalerne er indbydende og køkkenet er moderne og veludstyret. Prisen er bestemt rimelig. Aftalen om leje sker kun ved telefonisk eller personlig henvendelse til den ansvarlige for udlejningen. Ønsker man at leje huset til et arrangement eller en fest er det muligt.

Huset er veludstyret og i god stand. Køkkenet rummer alle de muligheder, man vil have brug for.

Der er ny porcelæn og en superhurtig opvaskemaskine, som tager under 3 minutter at klare en opvask.

Der er ingen fast bordopstilling, men den ansvarlige for udlejningen, Kirsten Clausen, som har erfaringer med de mange fester, der er holdt i huset, giver gerne et godt råd med hensyn til opstilling af borde så det bliver hyggeligt og praktisk. Der er max. plads til 65 personer.

Lejen for medlemmer er 1700 kr - incl. rengøring

for ikke-medlemmer 2000 kr - incl. rengøring

Alle aftaler vedrørende leje sker ved at kontakte

Walter Jacobsen

E-mail: Aarsdaleborgerforening@gmail.com

Mobil 61674293 mellem kl. 17-19,

læg en besked hvis den ikke besvares, så bliver der ringet tilbage.

Priser fra januar 2023

Medlems Pris:  2.000 kr. -  ikke medlemmer pris 2.500 kr.

Kun for medlemmer: Udlejning af lille lokale samt entre og toiletter. Ikke adgang til køkken eller sal. 4 timer til f.eks. til børnefødselsdag. Man står selv for rengøring, eller det kan tilkøbes for 300 kr.

Udlejning til begravelsesarrangement – 1500kr inkl. rengøring